Over Nancy van Zijtveld

Mijn Passie

Van complexiteit eenvoud maken vind ik, Nancy van Zijtveld, gaaf om te doen! Dit doe ik zowel in processen, organisaties, websites/portalen. En dat samen met mensen die ook voor resultaat gaan, met plezier onderweg.

Mijn Ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring in verandertrajecten, ondermeer als opdrachtgever, lijn-, programmamanager en projectmanager, ben ik breed inzetbaar. Het snijvlak tussen business en ICT is mijn domein. Digitaliseren en internet is een rode draad in mijn carrière.

Deze ervaring heb ik onder meer opgedaan bij organisaties zoals Aon (UMG), De Amersfoortse, Ditzo en a.s.r. Denk daarbij aan programma’s om klanten te behouden (klantretentie), de introductie van nieuwe portalen en producten. Bij diverse bedrijven heb ik teams sterker gemaakt/op de kaart gezet, nieuwe afdeling opgezet en/of de organisatie verandert met bestaande en/of nieuwe mensen. Hier ben ik goed in en ik vind het fantastisch om bedrijven daar bij te helpen.

Logos werk ervaring

Meer over mij

Gek ben ik op de zee, strand, wandelen langs de kust waar ik gefascineerd ben door het uitzicht, stenen en schelpen. Dit doe ik graag in Calpe aan de Spaanse kust waar ik regelmatig kom. Ik houd van het mediterrane leven, heb passie voor Spanje. Tijdens de wandelingen in Calpe maak ik veel foto’s, zeker van de fascinerende 300 meter hoge rots genaamd de Peñon d’Ifach.

Hoe fantastisch is het als ik met mijn ervaring ook Spanje verover. Dus heb je een opdracht in Spanje, dan ben ik daar zeker voor te porren. Werken in een internationale omgeving is niet beperkt tot Spanje. Ik bespreek graag de mogelijkheden met jou.

Mijn Notitieboekje

Naast opdrachten voor klanten, heb ik ook mijn eigen projecten. Onderdeel van EigenWijzer Management is www.mijnnotitieboekje.nl waar je jouw gepersonaliseerde notitieboekje zelf kunt samenstellen. Door (aan)tekeningen te maken onthoud je beter. En een mooi, inspirerend notitieboekje helpt je daar bij. Ik miste dat ene blij makende notitieboekje. Het boekje in de juiste kleur, foto en tekst en dan ook nog in combinatie met wel/niet lijntjespapier. Dat boekje kon ik niet vinden en omdat ik niet de enige bleek te zijn ben ik Mijn Notitieboekje gestart. Neem gerust een kijkje op de website.

Mijn Notitieboekje

Wat anderen zeggen over Nancy

It has been a privilege to have worked for Nancy. She has a strong personality, with organisational and personal sensitivity. She is capable to combine these skills organisational focus while facilitating people in her team. Nancy is an asset to have on board in a company. She is very capable to bridge the gap between organisational goals and the goals of individuals within that organisation. Even more . . . She is capable to do this while an organisation is going through a dramatic change! I have seen her do it. And it was impressive.

Ed Oyen

Ministery of Finance

Nancy is een resultaat gedreven manager. Afspraak is afspraak en als het aan Nancy ligt, dan graag nog een schepje er boven op. Ze viert wat er gevierd moet worden, zowel verjaardagen als de zakelijke successen en hierdoor ontstond een hele goede vibe op de afdeling en in de hele sector. De Lean implementatie is geslaagd door haar inzicht en inzet. Ze is bevlogen, eerlijk en ik kijk terug op een super samenwerking bij de Business ICT Teams.

Nienke Bloem

Keynote Spreker

Ik heb Nancy als leidinggevende gehad bij a.s.r. ICT. Het leek alsof alles ineens op zijn plek viel. In tegenstelling tot diverse andere managers, die het liefst van alle medewerkers allrounders maken, heeft Nancy de vaardigheden en het inzicht om mensen in hun kracht te zetten. Dat gold dus ook voor mij. Gewoon doen waar je goed in bent en het dan liefst nog een beetje beter doen. Het was voor mij een eye-opener en de bevestiging dat ook ik iets toe te voegen heb, zolang ik maar mijn vaardigheden benut en in mijzelf geloof. Nancy's begeleiding is hier essentieel in geweest en ik pluk hier nog steeds dagelijks de vruchten van.

Frank Hoogeboom

A.S.R. Verzekeringen

Ik heb Nancy leren kennen als een energieke doorzetter, die altijd gaat voor het beste resultaat. Ze heeft een duidelijke visie over haar verantwoordelijkheden, stuurt hier actief op en weet deze visie ook duidelijk uit te dragen naar anderen. Als manager verdiept ze zich graag in de inhoud van vraagstukken binnen de afdeling, zonder zichzelf hierin te verliezen. Tevens is Nancy een manager die veel waarde hecht aan de persoonlijke relatie met haar teamleden en deze onderhoudt ze dan ook actief. Met haar vrolijkheid en enthousiasme weet ze haar team te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Zowel in haar rol als directe leidinggevende, als in de rol van opdrachtgever heb ik met veel plezier met Nancy samengewerkt.

René Duiverman

Freelance Business & IT consultant

Nancy is een vakvrouw pur sang. Ze gaat volledig voor haar opdrachtgever. Of dat nu in of extern is. Nancy beheerst de vaardigheid om met vriendelijke druk projecten voor elkaar te krijgen. Ze kan uitermate vasthoudend zijn maar veelal heb je dat niet direct in de gaten. Ze benaderd de mensen/projectleden individueel en zal niet snel op de trom slaan om haar zin te krijgen. Overtuigen dat doelstellingen moeten worden gehaald doet ze liever dan schermen met verantwoordelijkheden of vanuit de hiërarchie. Je kan dus rustig zaken overlaten aan Nancy. Geen bericht is goed bericht waarbij ze je tijdig bij praat over de ontwikkelingen maar ook wanneer ze vastloopt om dan samen te zoeken naar oplossingen. Uitermate prettig om mee samen te werken.

Paul Gemke

De Amersfoortse

Ik heb Nancy leren kennen als een ontzettend gedreven en vakkundig manager. Nancy houdt van het oplossen van complexe vraagstukken, met name op het snijvlak van business en ICT. Ze puzzelt net zo lang door tot er een oplossing is die past binnen de deadlines, kwaliteitseisen en het beschikbare budget. Dit doet ze in goede samenwerking met leveranciers, haar medewerkers, MT en collega's in de organisatie. Ze biedt haar mensen de ruimte om zich te ontwikkelen en ontplooien. Nancy is daarom niet alleen in staat om resultaten te boeken, maar ook om haar mensen te laten groeien.

Inez Teunissen

New Motions

In de rol van programmamanager heb ik Nancy leren kennen als resultaatgericht en met gevoel voor de relatie en belangen. Ze is heel goed in staat een team te enthousiasmeren en daardoor tot grotere prestaties te komen. Nancy is een gesprekspartner voor zowel het hogere management als de specialisten. Overzicht en toch oog voor detail !! Nancy is heel transparant, en komt altijd haar afspraken na. En niet onbelangrijk, een hele fijne collega.

Jos de Bruin

Create Connected Value