Logo EigenWijzer Management is een feit!

En dan is het zover. Ik ben gestart als ZZP-er! En daar hoort natuurlijk een logo bij. Hoe pak je dat aan? Sterker nog, hoe pak IK dat aan?

Ik heb gewerkt bij bedrijven waar de ontwikkeling van het logo serieus werd aangepakt. Was ik in het verleden vooral betrokken bij de introductie van het logo (uitrol, op alle uitingen), nu sta ik aan de wieg van het logo van EigenWijzer Management. Als starter beschik ik echter niet over een hoog budget. Het inhuren van een bureau, is dat wel realistisch?

Uiteindelijk ben ik op een supergave website terecht gekomen. Met dank aan mijn chiropractor! De site heet fiverr.com. Freelancers van over de hele wereld bieden hun diensten aan op het gebied van onder andere Graphics&Design, Digital Marketing, Video&Animation. Je kunt zelfs je virtuele assistent vinden op fiverr.com. En ik heb mijn logo designer Daniella gevonden.

Graag wilde ik een Nederlandse designer omdat ik de betekenis van mijn naam EigenWijzer ook terug wilde zien in het logo. En dat is gelukt! Het logo is EigenWijzer Management en Nancy van Zijtveld! Ik ben er super blij mee.


Logo EigenWijzer Management

De kleuren uit mijn Insights profiel komen er in terug met Oranje (motivator), Rood (beslisser) en Geel (inspirator). En de wortel van verandering is terug te zien in de “W”en de “M”. Aangezien ik veelal in verandertrajecten terecht kom, erg toepasselijk ;-).