Het vieren van successen!

Oké, het zijn 4 woorden in plaats van 6 (dat schijnt beter te lezen) maar het vieren van successen is heel belangrijk. En succes vier je met elkaar! Deze blog gaat over het vieren van successen zoals mijlpalen bij belangrijke trajecten. Er zijn zoveel aanleidingen. Laat ze niet voorbij gaan. Het wordt gewaardeerd door betrokkenen en het is leuk om te doen. Kortom, een win-win situatie.


100000 klanten taart

Joepie!!! 100.000 klanten benaderd met een waanzinnig mooi voorstel.


Het klinkt zo makkelijk, helaas wordt het regelmatig vergeten. Vier verjaardagen, mijlpalen, feestdagen. De lancering van een nieuw product is zeker het vieren waard. In de weg daar naar toe is het ook belangrijk om successen te vieren. Feestdagen kunnen een aanleiding zijn. Ik heb wel gefronste wenkbrauwen gezien toen ik ’s ochtends op 2 januari met cava kwam om te proosten op het nieuwe jaar. De symboliek wordt uiteindelijk wel gewaardeerd. Met z’n allen stil staan bij het nieuwe jaar. “Wat gaan we doen, wat willen bereiken? Waar staan we volgend jaar?” Zo simpel en toch ook zo moeilijk.

Bij het vieren van successen wordt vaak gedacht aan mijlpalen die gehaald zijn. Ook belangrijk is het om bij tegenslag een hart onder de riem te steken. Soms gaat het gewoon niet zo lekker en zit het even tegen. Dit gebeurt wel eens bij verandertrajecten. Heb daar oog voor, laat je zien en ga in gesprek. Je zult zien dat er mooie dingen gebeuren.

Lieve opdrachtgevers, dit is zeker voor jullie: connect & celebrate… for better & for worse.